Acest site foloseste cookie-uri pentru a imbunatati experienta de navigare. Daca folositi website-ul nostru, sunteti de acord cu salvarea de cookie-uri in calculatorul / dispozitivul dumneavoastra. Pentru mai multe optiuni cu privire la cookies, accesati sectiunea setari a browser-ului dumneavoastra.

Introducere » Uleiuri esentiale » Extract seminte zmeura


        

Extract seminte zmeura

Livrare din Bucuresti

Stoc NU

 

Pret fără TVA: 14,29 RON
Pret cu TVA (19 %):
17,00 RON

Extractul din seminte de zmeura hidrateaza si mentine elasticitatea pielii, fiind un bun reparator al pielii dupa expunerea la soare. Extract pur, 100% natural, obtinut din seminte de zmeura prin extractie cu dioxid de carbon, fara ajutorul solventilor chimici.

INCI: Rubus Idaeus Seed (Raspberry) Extract and Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract. In afara extractului de rozmarin cu rol de stabilizare, acest produs nu contine nici un fel de aditiv, urme de solventi, metale grele sau microbi si nu a fost diluat cu alte uleiuri vegetale.
Pentru obtinerea unui singur kilogram de extract s-au folosit intre 7 si 8 de kilograme de seminte.

Proprietati organoleptice: ulei galben-maroniu, cu miros vegetal, stabilizat cu 0,05% extract de rozmarin

Solubilitate: insolubil in apa, solubil in uleiuri.

Specificatii tehnice:

o 53,5% acid linoleic
o 28,8% acid alpha-linolenic
o 12,2% acid oleic
o 3,2% acid palmitic
o 0,31 tocopheroli

Aportul mare de acizi grasi esentiali (82%) si tocopherol pe care il aduce acest extract din seminte de zmeura ajuta la calmarea si regenerarea pielii, precum si la combaterea imbatrânirii premature si formarii ridurilor.

Recomandat pentru includerea in produsele de ingrijire pentru
o tenul sensibil
o pielea matura
o lotiuni pentru dupa plaja
o pielea cu dermatite, eczeme, iritatii
o inflamatii

Poate fi inclus in:
o faza finala a emulsiilor
o creme si lotiuni gata preparate
o uleiuri de masaj
o creme compuse exclusiv din uleiuri si unturi vegetale, fara faza apoasa

A se pastra de preferat la frigider, ferit de lumina.

Concentratii recomandate: 1-5%. Extractul este foarte concentrat, de aceea o cantitate foarte mica aduce beneficii terapeutice importante.

Cantitate: 10ml.

PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

Până acum nu a fost adăugat nici un comentariu. Adăugaţi comentariul sau întrebarea dumneavoastră.

NTI4Njdl