Acest site foloseste cookie-uri pentru a imbunatati experienta de navigare. Daca folositi website-ul nostru, sunteti de acord cu salvarea de cookie-uri in calculatorul / dispozitivul dumneavoastra. Pentru mai multe optiuni cu privire la cookies, accesati sectiunea setari a browser-ului dumneavoastra.

Introducere » Uleiuri 100% naturale » Ulei de avocado raw virgin


        

Ulei de avocado raw virgin

Livrare din Bucuresti

Stoc DA

 

Pret fără TVA: 13,45 RON
Pret cu TVA (19 %):
16,00 RON

în coş:
  buc  

Este indicat mai ales pentru ingrijirea tenului tern, obosit sau uscat, caruia ii reda supletea si stralucirea. Penetreaza foarte bine pielea, emoilent al tesuturilor lipsite de elasticitate sau intarite. Util in regenerarea parului deteriorat.

Bogat in lecitina, betacaroten, vitamine (E, D, B5), Omega 6, Omega 9 si diversi steroli, uleiul de Avocado are un exceptional potential de regenerare cutanata, prevenire si diminuare a ridurilor.

Uleiul de avocado este extras din pulpa fructului, are o culoare verde apetisanta, o aroma subtila si placuta, este gros si lasa o pelicula protectoare pe zona aplicarii.

Cand este utilizat in ingrijirea tenul matur, uleiul de Avocado are un efect mai puternic antirid daca este lasat sa actioneze peste noapte. Datorita continutului ridicat in acizi grasi saturati, este un excelent ocluziv, impiedicand pierderea transepidermica a apei si protejand pielea impotriva vantului si frigului. Astfel ajuta la pastrarea unui nivel ridicat de hidratare a pielii si la intarzierea aparitiei ridurilor.

Uleiul de Avocado are un factor intrinsec de protectie solara de 2-3, astfel incat este excelent ca ingredient in produsele de protectie solara. Joaca un rol important si cand este inclus in produsele pentru dupa plaja, mai ales cand este combinat cu vitamina E, avand rol calmant si regenerant. Uleiul de Avocado da stralucire firului de par si este un ingredient valoros al mastilor pentru par.

Sinergii:

Cand este combinat cu uleiul din samburi de struguri, rezulta un excelent ulei de masaj, spornic si bogat in acizi grasi saturati si nesaturati.
Folosit impreuna cu uleiul de Jojoba in formularea cosmeticelor ajuta la crearea unor creme, balsamuri si unguente protectoare.

Proprietati:

antiage
emolient
catifelant
penetrant
regenerant, restructurant
cicatrizant
hidratareaza si inmoaie pielea
atenueaza reactiile inflamatorii
regleaza permeabilitatea celulara
asistent la bronzare
hranitor si regenerant al parului

Se poate folosi ca atare sau ca ingredient pe fata, corp si par, inclusiv pentru ingrijirea pielii sensibile din jurul ochilor si decolteu.

Este un ulei putin oxidativ. Pastrati la loc uscat, ferit de lumina si cadura pana la 6 luni de la deschidere. Pastrat la frigider perioada se prelungeste pana la 12 luni. Este non-toxic, non- iritant, non-sensibilizant.

INCI: Persea gratissima oil

Nu contine niciun alt adaos, este 100% natural, obtinut prin presarea la rece a pulpei fructului de avocado.

Zona geografica de provenienta: Franta

Cantitate: 100ml.

PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

Până acum nu a fost adăugat nici un comentariu. Adăugaţi comentariul sau întrebarea dumneavoastră.

OTY2YTIwM