Acest site foloseste cookie-uri pentru a imbunatati experienta de navigare. Daca folositi website-ul nostru, sunteti de acord cu salvarea de cookie-uri in calculatorul / dispozitivul dumneavoastra. Pentru mai multe optiuni cu privire la cookies, accesati sectiunea setari a browser-ului dumneavoastra.

Introducere » Uleiuri 100% naturale » Ulei de macadamia virgin


        

Ulei de macadamia virgin

Livrare din Bucuresti

Stoc DA

 

Pret fără TVA: 15,97 RON
Pret cu TVA (19 %):
19,00 RON

în coş:
  buc  

Uleiul de Macadamia este cel mai important ulei vegetal pentru tenul matur datorita continutului sau in acid palmitic si acid palmitoleic, esentiali pentru incetinirea procesului de imbatranire cutanata. Indicat si pentru ingrijirea tenului sensibil sau uscat,precum si a zonelor uscate ale corpului (mainile, coatele, calcaiele, picioarele).

Acidul palmitoleic se regaseste in mod natural in piele, avand rolul de mentinere a hidratarii ei. Odata cu accelerarea procesului de imbatranire, s-a constatat o scadere a nivelului acidului palmitoleic in piele si implicit a elasticitatii ei. Uleiul de Macadamia aduce un supliment important din acest acid, motiv pentru care este considerat de catre producatorii de cosmetice ca fiind un ingredient important in produsele antiaging.

Fiind un ulei gras ce este absorbit incet dar sigur de catre piele, uleiul de Macadamia formeaza la suprafata tegumentului o bariera ce protejeaza impotriva vantului si frigului, ajuta la mentinerea hidratarii pielii. In plus, uleiul de Macadamia ajuta la imbunatatirea microcirculatiei sanguine, intarirea sistemului limfatic ti ameliorarea vergeturilor si cicatricilor.

Utilizari:

- creme antirid sau destinate tenului uscat sau sensibil
- unguente, balsamuri, creme protectoare pentru maini si alte zone uscate ale corpului
- creme nutritive si antiaging pentru conturul ochilor
- produse de protectie solara, avand un factor intrinsec de protectie solara de aproximativ 4
- uleiuri de masaj (fiind un ulei gras, se intinde foarte bine si este suficienta o cantitate mai mica pentru fiecare masaj)
- obtinerea maceratelor uleioase

Observatii:

- Cand este utilizat la crearea cremelor si lotiunilor pentru fata, se recomanda combinarea sa cu uleiul de Jojoba si cu uleiuri mai putin grase, precum uleiul de Trandafir Salbatic sau de Borago, pentru a obtine astfel un amestec care sa contina toata gama de acizi grasi nesaturati.
- Nu este recomandat tenului gras, acneic sau cu pori dilatati.

Continut in acizi grasi:

Acizi grasi nesaturati:
- acid oleic (Omega 9)
- acid palmitoleic (Omega 7)
- acid linoleic (Omega 6)
- acid eicosenoic
Acizi grasi saturati:
- acid palmitic
- acid stearic

Mod de pastrare: la loc uscat, ferit de lumina si caldura.

100% natural, obtinut prin presarea nucilor de Macadamia si rafinare. Acest produs este dezodorizat.
INCI: Macadamia ternifolia oil

Cantitate: 100ml.

PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

Până acum nu a fost adăugat nici un comentariu. Adăugaţi comentariul sau întrebarea dumneavoastră.

ZDQ3MTE3