Acest site foloseste cookie-uri pentru a imbunatati experienta de navigare. Daca folositi website-ul nostru, sunteti de acord cu salvarea de cookie-uri in calculatorul / dispozitivul dumneavoastra. Pentru mai multe optiuni cu privire la cookies, accesati sectiunea setari a browser-ului dumneavoastra.

Introducere » Uleiuri 100% naturale » Ulei de ricin presat la rece


        

Ulei de ricin presat la rece

Livrare din Bucuresti

Stoc DA

 

Pret fără TVA: 10,92 RON
Pret cu TVA (19 %):
13,00 RON

în coş:
  buc  

Este un ulei renumit pentru efectele de regenerare si fortifiere a parului, genelor si sprancenelor. Intareste unghiile, hidrateaza. Favorizeaza cresterea parului.

Este un ulei dens, vascos si bogat in acizi grasi. Datorita texturii sale originale, este si o baza ideala de dispersie pentru pigmenti in produsele de machiaj.

Proprietati

fortifiant pentru par, gene, unghii
antibacterian, combate acneea, eczemele, psoriazisul
promoveaza cresterea parului
emolient si calmant
umectant
purifiant
dispersant pentru machiaj mineral
reduce petele si pigmentatiile pielii

Recomandari

par casat, slab, devitalizat
stimularea cresterii parului
caderea parului
probleme ale unghiilor
intretinerea genelor
pete de ficat
piele deteriorata
piele intarita si bataturi

Se poate folosi ca atare sau ca ingredient pe fata, corp si par, inclusiv de catre femei insarcinate si copii sau ca ingredient in compozitii cosmetice.

Se poate combina cu apa de albastrele pentru formularea unui demachiant bifazic pentru ochi, cu ulei de crin alb si ulei esential de morcov pentru prevenirea sau tratarea petelor pigmentare, cu ulei de cocos si ulei esential de cedru pentru masca de par, cu ulei de jojoba si ulei esential de geraniu sau ylang-ylang pentru aplicare pe parul uscat, cu ulei esential de tea tree, palmarosa, rozmarin sau dafin pentru masaj capilar antimatreata, cu ulei esential de lamaie verde pentru ingrijirea unghiilor.

Este un ulei putin oxidativ. Pastrati la loc uscat, ferit de lumina si cadura pana la 6 luni de la deschidere. Pastrat la frigider perioada se prelungeste pana la 12 luni. Este non-toxic extern, non- iritant, non-sensibilizant.

Metoda de obtinere: prin presare la rece din semintele crude

Zona geografica de provenienta: India

Prezentare: lichid clar, culoare galbuie, vascozitate ridicata, miros fin caracteristic

Cantitate: 100ml.

PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

Până acum nu a fost adăugat nici un comentariu. Adăugaţi comentariul sau întrebarea dumneavoastră.

MDVkN