Acest site foloseste cookie-uri pentru a imbunatati experienta de navigare. Daca folositi website-ul nostru, sunteti de acord cu salvarea de cookie-uri in calculatorul / dispozitivul dumneavoastra. Pentru mai multe optiuni cu privire la cookies, accesati sectiunea setari a browser-ului dumneavoastra.

Introducere » Uleiuri esentiale » Ulei esential fenicul dulce


        

Ulei esential fenicul dulce

Livrare din Bucuresti

Stoc DA

 

Pret fără TVA: 10,92 RON
Pret cu TVA (19 %):
13,00 RON

în coş:
  buc  

Datorita efectului sau drenant, anticelulitic si remodelant, uleiul esential de Fenicul Dulce se foloseste ca ingredient in uleiurile de masaj anticelulitice si de slabire, actionand sinergic impreuna cu uleiul esential de Grapefruit si Lamaie. Potrivit pentru tenurile grase, ameliorarea pungilor de sub ochi.

Ulei esential pur, 100% natural, fara adaos de substante sintetice, obtinut prin distilare la aburi.
INCI: foeniculum vulgare oil

Uleiul esential de Fenicul Dulce are efect tonic general si amelioreaza durerile menstruale.

Proprietati:

  • purifiant, echilibrant cutanat
  • expectorant, spasmolitic
  • tonic general
  • galactogen
  • estrogenic
  • afrodisiac usor
  • calmant nervos
  • stimulent al apetitului

Proprietati organoleptice:
Culoare: galben deschis.
Miros: asemanator cu anasonul.

Precautii in utilizare:
o Contraindicat in sarcina si pentru copiii mici.
o Acest ulei esential se foloseste numai diluat intr-un ulei vegetal sau intr-un produs cosmetic (aproximativ 2 picaturi de ulei esential la 10ml de produs). Nediluat, poate provoca iritatii cutanate, mai ales pentru pielea sensibila.
o A nu se lasa la indemana copiilor.
o A se feri contactul cu ochii si mucoasele.

Efectuati un test cu 48 de ore inainte de prima utilizare a produsului ce contine acest ulei esential. Aplicati produsul la incheietura cotului si asteptati timp de 48 ore. In cazul unor reactii neplacute, nu folositi produsul.

Mod de pastrare: la loc uscat, ferit de lumina si caldura. Nu lasati la indemana copiilor.

Nota:
Acest ulei esential este destinat exclusiv uzului cosmetic.

Cantitate: 10ml.

PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

Până acum nu a fost adăugat nici un comentariu. Adăugaţi comentariul sau întrebarea dumneavoastră.

NzZmNzg1N