Acest site foloseste cookie-uri pentru a imbunatati experienta de navigare. Daca folositi website-ul nostru, sunteti de acord cu salvarea de cookie-uri in calculatorul / dispozitivul dumneavoastra. Pentru mai multe optiuni cu privire la cookies, accesati sectiunea setari a browser-ului dumneavoastra.

Introducere » Uleiuri 100% naturale » Ulei pur de argan 100ml


        

Ulei pur de argan 100ml

Livrare din Bucuresti

Stoc DA

 

Pret fără TVA: 43,70 RON
Pret cu TVA (19 %):
52,00 RON

în coş:
  buc  

Ulei de o calitate exceptionala, obtinut din samburi neprajiti, prin presare la rece. Reputat pentru proprietatile sale antioxidante, antiinflamatoare si regenerante, el Extrem de versatil (se aplica pe piele, par si unghii). Este ideal pentru ingrijirea pielii sensibile din jurul ochilor, precum si a tenului matur sau sensibil.

Uleiul de Argan este utilizat de secole intregi de catre marocani pentru ingrijirea pielii datorita potentialului sau de regenerare si imbunatatire a elasticitatii ei. Este un antioxidant natural si are proprietati remarcabile antiinflamatoare si de calmare a pielii.

Are efect antirid puternic, previne imbatranirea fiziologica a pielii, aparitia vergeturilor. Hraneste scalpul uscat, reface parul deteriorat, intareste unghiile si le protejeaza impotriva ruperii.

Are cea mai mare cantitate de antioxidanti, fiind cel mai eficient produs in combaterea radicalilor liberi. Se recomanda a fi folosit in loc de crema de noapte, dar şi ca tratament facial. Este potrivit si pentru femei insarcinate sau care alapteaza.

Recomandat pentru:
○ ingrijirea tenului matur, datorita potentialului sau regenerant
○ ameliorarea problemelor tenului cu acnee, eczeme sau cicatrici
○ ingrijirea pielii sensibile si cu riduri fine din jurul ochilor
○ regenerarea pielii dupa expunerea la soare.

Continut in substante naturale active:

○ aprox 0,02% vitamina E (20mg la 100ml de ulei de argan)
○ vitaminele A, B1, B2 si B6
○ steroli, cu rol de intarire a mantalei hidrolipidice si de incetinire a procesului de imbatranire cutanata
○ carotenoizi cu actiune antioxidanta si protectoare impotriva razelor UV
○ triacilgliceride, cu rol de refacere a filmului lipidic
○ acizi grasi polinesaturati*: Omega 6 (33,10%), Omega 3 (0,10%)
○ acizi grasi mononesaturati*: Omega 9 (46,79%), Omega 7 (0,10%)
○ acizi grasi saturati*: acid palmitic (12,76%), acid stearic (5,74%)

Este un ulei puţin oxidativ, se pastreaza pana la 6 luni de la deschidere intr-un loc racoros, in recipient inchis, ferit de aer şi lumina, sub 35°C. Pastrat la frigider perioada se prelungeşte pana la 12 luni. Este non-toxic, non-iritant, non-sensibilizant.

Obtinut prin presarea la rece a fructelor arborelui de argan. Nu contine niciun alt adaos, este 100% natural.

Zona geografica de provenienta: Maroc

INCI: Argania spinosa kernel oil

PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

Până acum nu a fost adăugat nici un comentariu. Adăugaţi comentariul sau întrebarea dumneavoastră.

NTAxNjA3M2